//Forever Imperfect
Aku Gementar .
Sunday, 3 June 2012 @ 19:44 | 0 Comment [s]

Photobucket

Aku gementar? Yess. Yelah . Another 25 days kakak aku akan bergelar isteri orang . Nanti dia dah pindah, takdee sape nak kasi aku topup free lagi, then takdee sape nak bawak Mcd hari-2 sedih kayy sedih. Lagi, aku sayang gilos kat dia. Ibu pulak kate suruh dia pindah, so aku akan tidur berdua je dengan kakak aku yang lagi stau. Apa-apapun, aku nak cakap kakak aku, sentiasa bersbaar dalam apa jua dugaan ye kak.
Another word, I Love You

Berharap .
Wednesday, 30 May 2012 @ 05:15 | 0 Comment [s]


Photobucket


Berharap? Yeah . Sumpah aku berharap yang hari ini akan menjadi lebih baik dari semalam. Seperti yang korang tak tahu, aku ada buat Group yang bernama Anti-D. Aku rasa sedih lah . Yang orang yang start dari capital D tu dah tahu ./ So, secara open aku rasa bersalah kat dia . Aku tak tahu macammane nak delete group tuh. Teruss terang aku cakap, aku sayang kat kawan aku. Cuma, aku nak cakap dia seorang yang terlalu control. Aku teringat bila kau mintak Maaf kat surau haritu.
Aku rasa lega. Kau boleh maafkan aku . Alhamdullilah . Semoga Allah membalas perbuatan baik kau.Kepada backstabber aku yang kasi tahu kat dian, thanks yeah . Dari situ, aku tahu yang kau bukan perempuan yang baik. Kau dah tunjuk dah dekta kiteorang sume. Aku tahu lah niat kau baik nak kasi tahu dekat Dian, tapi aku kan tahu. Kau yang suggest buat group tu. So, atas sepakat ramai, aku buatlah group tu. Aku nak kau tahu backstaber yang kau takkan keluar dari masalah . Kau tahu sebernanya kau punca aku dengan dian bergaduh. N sebab kau jugaklah,sume tunding jari kat aku . So, dari kisah ni, aku tahu yang kita mesti kena menjaga rahsia orang lain dengan baik.

Biar pecah perut, jangan di mulut.

Sampai mati aku tak maafakn kau kalau kau tak mintak kemaafan dari aku .

Dear Crush
Tuesday, 29 May 2012 @ 01:08 | 0 Comment [s]


Photobucket

Semalam, kita mimpi crush kita call kite . Tapi, kita happy gila vavi ni sebab dia tahu kita suka dia . Dia kate, kenapa tak cakap dari dulu . Kita cakaplah malu . Hua3. Kita rindu dia , sampai ingat dia kol kite . Kita bangun pagi2, teruss tenggok list call kat phone kod, kod betul ke . Tapi, atkdee punng . Terus kecewa. Hahha . Btw, I Love You .

Nak tahu pasal dia? Mane boleh . Kite bagi capital depan name dia je eh ?
Nama dia MFF . Hahha.

Do not take mine eh?



I Heart You .
Gedik Tau Aku ni.



Enjoyable.
Monday, 28 May 2012 @ 05:09 | 0 Comment [s]


Photobucket

Kiteorang satu kelas memang ditakdirkan untuk snapping agaknya . Semalam snap dengan farisha, harini dengan satu kelas pulak hasil kerja najwa . Hahha . Kiteorang enjoy gilos . Walaupun kita sedih kene tinggal dengan family sepanjang cuti 3 hari lepas . Tapi, apa aku kesah . Kawan ada , aku pun akan aktif seperti selalu . Hahha . Apa-apapun keals tambahan dah habis . Masa untuk bercuti, kata kami satu kelas. Tapi, tidak untuk pelajar yang berumur 15 tahun , kata daddy kami . Kami ada tanggungjawab yang perlu diselesaikan . Muaahahaa .
Tanggungjawab ? Yeah . PMR bhaii . Suka - suka hati bapak tiri nenek moyang lu je nak tinggal belajar . So, buatlah apa yang cikgu suruh dan tinggalkan segala yang mak bapak tak kasi buat .
Target kan 8A, tapi tulah blog tak boleh tinggal , facebook tak boleh alih dari pandangan . Haih . Cubaan .

Ni gambar kiteorang :





SAD LIFE
Sunday, 27 May 2012 @ 11:35 | 0 Comment [s]



Photobucket

Haha. Sadlife? Yeah . Dah dua hari sekolah , dua-dua hari kena tinggal. Cikgu pungg satu buatlha hari lain selain weekend . Tak pasal kena tinggal . Parents aku tadi pergi batu pahat , semalam pergi Johor Bahru . Tapi, aku anggap tu sume dugaan yang tuhan kasi kat aku .
Aku enjoy hari ini. Stay rumah farisha hari ni . Awesome gilaG . Bilik ia yang bajet berkemas tuh habis aku jahanamkan . Hahha . Kiteorang snapping gila vavi dengan dia . Gila tau kiteorang .
Ni lah hasilnya selepas menjadi orang gilos . :

Hahha . Gila tak?




Kemaafan. :D
Saturday, 26 May 2012 @ 07:46 | 0 Comment [s]



Photobucket

Blog, kita dengan rasa rendah hati memohon maaf sebab dah lame tak update kat blog ni . I sorry . Ye arh . Kita just luahkan kalau kita marah je . Mana taknya , dah lah Teha buat aku macam ni. Teha , kau kann. Arisya, aku mintak maaf sebab story dekat Teha . Aku tak sengaja . Aku sakit hati dengan perempuan tuh . Dia buat aku nak cerita semua keburukan dia .
I am SORRY , Dear!!

Muka sedih :



Sad tak ? :D
* Aku Harap Arisya Maafkan Aku . I love You, Dear .




Hari Yang Menyedihkan :'(
Monday, 23 April 2012 @ 06:08 | 0 Comment [s]

Photobucket

Hai guys. Lame gilos tak update pape kat sini . Just , ada satu story kat sini. Kitee merasakan yang Ayu(bestiee kite) macam dah tak sayang kitee je. Tapi, kita tak nak dia nampak yang kitee rasa semua tuh . So, kitee buat bende macam biasa je. walaupun kekadang dia memang menyakitkan hati kitee . Kita tak tahulah kenapa, tapi, kite berharap sangat dia dapat perasan pasal benda nie. Sampai satu masa, kite gaduh dengan Dian Natasha sebab marah Ayu duduk sebelah Dian . Ya Allah , aku marah sangat masa tuh, aku campak sume barang-2 aku, pen-pen segalanya lah . And pd masa tuh jugak lah air mata ni terus jatuh . Aku memikirkan mestikah nak gaduh hanya disebabkan seorang rakan . Motifnya kat sini, Ayu kite sayang awak, pastu kite berharap awak tak penah lupe kat kitee :D

#Ingat okayy , Kawan tuh sangat berharga . So, jika ada kawan , jaga macam dia tuh macam mak korang . Pada masa tu, korang akan tahu yang kawan tuh susah sangat nak jaga .


Older Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard.



DiaryAboutStuffSite




Shoutbox
:)