//Forever Imperfect
Enjoyable.
Monday, 28 May 2012 @ 05:09 | 0 Comment [s]


Photobucket

Kiteorang satu kelas memang ditakdirkan untuk snapping agaknya . Semalam snap dengan farisha, harini dengan satu kelas pulak hasil kerja najwa . Hahha . Kiteorang enjoy gilos . Walaupun kita sedih kene tinggal dengan family sepanjang cuti 3 hari lepas . Tapi, apa aku kesah . Kawan ada , aku pun akan aktif seperti selalu . Hahha . Apa-apapun keals tambahan dah habis . Masa untuk bercuti, kata kami satu kelas. Tapi, tidak untuk pelajar yang berumur 15 tahun , kata daddy kami . Kami ada tanggungjawab yang perlu diselesaikan . Muaahahaa .
Tanggungjawab ? Yeah . PMR bhaii . Suka - suka hati bapak tiri nenek moyang lu je nak tinggal belajar . So, buatlah apa yang cikgu suruh dan tinggalkan segala yang mak bapak tak kasi buat .
Target kan 8A, tapi tulah blog tak boleh tinggal , facebook tak boleh alih dari pandangan . Haih . Cubaan .

Ni gambar kiteorang :






Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard.



DiaryAboutStuffSite




Shoutbox
:)