//Forever Imperfect
Hari Yang Menyedihkan :'(
Monday, 23 April 2012 @ 06:08 | 0 Comment [s]

Photobucket

Hai guys. Lame gilos tak update pape kat sini . Just , ada satu story kat sini. Kitee merasakan yang Ayu(bestiee kite) macam dah tak sayang kitee je. Tapi, kita tak nak dia nampak yang kitee rasa semua tuh . So, kitee buat bende macam biasa je. walaupun kekadang dia memang menyakitkan hati kitee . Kita tak tahulah kenapa, tapi, kite berharap sangat dia dapat perasan pasal benda nie. Sampai satu masa, kite gaduh dengan Dian Natasha sebab marah Ayu duduk sebelah Dian . Ya Allah , aku marah sangat masa tuh, aku campak sume barang-2 aku, pen-pen segalanya lah . And pd masa tuh jugak lah air mata ni terus jatuh . Aku memikirkan mestikah nak gaduh hanya disebabkan seorang rakan . Motifnya kat sini, Ayu kite sayang awak, pastu kite berharap awak tak penah lupe kat kitee :D

#Ingat okayy , Kawan tuh sangat berharga . So, jika ada kawan , jaga macam dia tuh macam mak korang . Pada masa tu, korang akan tahu yang kawan tuh susah sangat nak jaga .


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard.



DiaryAboutStuffSite




Shoutbox
:)