//Forever Imperfect
Dear Crush
Tuesday, 29 May 2012 @ 01:08 | 0 Comment [s]


Photobucket

Semalam, kita mimpi crush kita call kite . Tapi, kita happy gila vavi ni sebab dia tahu kita suka dia . Dia kate, kenapa tak cakap dari dulu . Kita cakaplah malu . Hua3. Kita rindu dia , sampai ingat dia kol kite . Kita bangun pagi2, teruss tenggok list call kat phone kod, kod betul ke . Tapi, atkdee punng . Terus kecewa. Hahha . Btw, I Love You .

Nak tahu pasal dia? Mane boleh . Kite bagi capital depan name dia je eh ?
Nama dia MFF . Hahha.

Do not take mine eh?



I Heart You .
Gedik Tau Aku ni.




Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard.



DiaryAboutStuffSite




Shoutbox
:)