//Forever Imperfect
Pesanan :)
Tuesday, 3 April 2012 @ 04:42 | 0 Comment [s]



Photobucket

Hye guys :) Firstly, nak cakap tahnniah dekat Dian Natasha sebab dapat pangkat 1 dalam darjah khas . Second, nak cakap good luck for pg teamnetballers sebab diorang ada game besok. Lawan dengan sape ? Kita tak tahu. Lepastu, kita nak korang tahu yang kita nak dapat 8A . Lagi, kita nak cakap kita dah berusaha sebaik mungkin untuk mencapai azam kita tahun ini :)


Korang mesti tanya ape aku merepek kat atas nie kan ?? Kita nak telling kat korang kalau kita buat sesuatu biarlah dari bawah . Jangan dari atas ke bawah . Macam tangga nun kat atas tuh, kan die nak ke atas, dia turun ke bawahke?? TAKKAN ??

#Ingatlah, Kita Hidup Tak Lame Tau . Segeralah Mengubah Perangai :) Good Luck




Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard.



DiaryAboutStuffSite




Shoutbox
:)