//Forever Imperfect
Aku Bersama Si Dia :)
Saturday, 7 April 2012 @ 03:23 | 0 Comment [s]

Photobucket

Hai guys . Korang mesti tertanya-tanya kan aku berjumpa dengan siapa?? Kita mane ada boyfriend . Kita dating dengan :99: Farisha Eriena binti Rahmad tadi. Best tau:25: . Dia ajar kita math sampai lah kita faham . Pastu, dia ajar kita macammane na temubual makcik yang buat cupcake tuh. And then , kita pulak tolong dia buad keje kursus . Syok lhaa tadi:11: . Pastu, kita jumpa Kina , Lyysa , Farah and ramai lagi lah :face64:. Dah dekat 2 jam kiteorang study, apa lagi, melantak lah . Mula-mula kita orang makn waffle .:face64: kita makan perasa strawberry dengan coklat , farisha makan peanut dengan coklat . Memang awesome lah waffle tuh:98: . Pastu , kiteorang pegi kebayan , minum ais koko dengan ais jagung. :face9:Perut kite orang macam berbunyi lagi, pastu kiteorang jalam satu kebauyan servay makanan . In the end kiteorang makan rojak . Mula2 kita order kuey teow, tapi, lambatr sangat , kiteorang cancel lah . Pastu, dah puas makan kita call mak kita,dia tunggu kita sampailah mak kita sampai . :11:The End :)

# Thanks being my friend for 3 years . Hope our friendship never breaks . I love you Farisha Eriena <3


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard.



DiaryAboutStuffSite




Shoutbox
:)