//Forever Imperfect
Saturday, 31 March 2012 @ 18:26 | 0 Comment [s]


Photobucket

Okayyy fine . Aku rindu nak berbloggging :) Maybe this is a last day for berblogging ? WHY ?? Sebab kita kenn nak pmr tahun ni, so puteri nak dapat 8a seperti yang diimpikan . Untuk pengetahuab korang puteri tak penah dapat keputusan yang baik macam nie , even ibu nan ayah cakap keputusan ni teruk . Puteri bangga dengan pencapaian Puteri :)
Nak bukti ?



Okayy lhaa nie kann ?? Kalau tak nampak , Click je lhaa :)
Btw, Puteri nak inform kat korang . Hari Khamis ni , 5/4/12 , Puteri ada game netball. So, doakan kejayaan Puteri okayy ??

Thanks korang . Puteri janji nanti puteri menang , puteri belanja korang ice-cream 20sen ehh ?
Haha :) Okay lhaa . Puteri gtg lhaa pulak .
Bye :)




Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard.



DiaryAboutStuffSite




Shoutbox
:)